Extra lessen & bedrijfsyoga

 

Door het jaar heen worden er naast de reguliere wekelijkse lessen geregeld extra lessen georganiseerd. Vaak in schoolvakanties of in de weekenden. Dit zijn lessen met uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld Yoga Nidra, Meditatie of lessen in de buitenlucht.
Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor wie geen wekelijkse lessen volgt. Hieronder worden deze lessen aangekondigd:

Zondag 18 september een ‘nazomer’ les in de buitenlucht. Locatie is de Glinstertuin in de Glind. Een prachtige locatie, sfeervol en rustig. De les is voor iedereen toegankelijk, de kosten zijn 10 euro pp. Benodigdheden: Yogamat, kussentje en dekentje. Lestijd: 14.00-15.00

 

 

Bedrijfsyoga/Yoga op locatie
Het is mogelijk om een Yoga workshop aan te vragen voor bijvoorbeeld op uw bedrijf, vereniging of voor een bedrijfsuitje. Er is van alles mogelijk.
In overleg wordt er een passend programma met een passend onderwerp gemaakt. Bijvoorbeeld een workshop gericht op ontspanning of een les om gewoon eens kennis te maken met yoga. Deze les of workshop kan worden gehouden op de leslocatie in Leusden of bij u op locatie.
Voor vragen of meer informatie hierover kunt u contact opnemen.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------