Verhuur praktijkruimte

 

De yogaruimte is ook te huur.  Op de uren dat er geen les gegeven wordt is de zaal beschikbaar voor verhuur. Een mooie ontvangstruimte van 50m2 op de begane grond, voorzien van alle gemakken. (w.c. waterkoker, koffiezetapparaat, koffie, thee, wastafel, grote tafel met stoelen) en boven de oefenruimte: ook 50m2, een fijne yogavloer, rustgevende inrichting. Je kunt gebruik maken van 11 yogamatten, zitkussentjes, hoofdkussentjes en dekentjes. 
Prachtige ruimte voor het geven van Yoga, Meditatie, Mindfulness, Tai Chi, Pilatus, Chi Neng Qigong enz. Maar ook voor bijvoorbeeld het geven van coachingsessies of communicatietraining. De ruimte is ideaal voor zowel groepen als voor individuele sessies. Er is veel mogelijk. 

Je kunt de ruimte huren voor het geven van wekelijkse lessen maar ook éénmalige activiteiten zijn van harte welkom! 
Gratis parkeren en er zijn ruim voldoende parkeerplekken voor de deur. De locatie is goed bereikbaar, zowel vanuit het dorp als vanaf de snelweg. 

Foto's van de praktijkruimte

Foto's van de ontvangstruimte

Prijzen verhuur: 
De prijzen van de verhuur zijn op aanvraag. Afhankelijk van hoe vaak en waarvoor je de ruimte wil gebruiken word de prijs bepaald. 
Dit zijn de richtlijnen:
Huren per uur: 15 euro per uur (excl. BTW)
Huren per dagdeel (4uur): 40 euro (excl. BTW)
Huren per dag: (8uur): 75 euro (excl. BTW)

Voor meer informatie over het huren van de ruimte kun je contact opnemen met Anne van Dam: anne-yoga@hotmail.com of 06-23893109.