Stoelyoga

 

Een prettige en toegankelijke manier om in beweging te blijven en te ontspannen!
Stoelyoga is een toegankelijke vorm van yoga waarbij alle oefeningen zittend op de stoel worden uitgevoerd. De gezondheidseffecten zijn gelijk aan die van het beoefenen van yoga ‘op de grond’. Stoelyoga is een prettige manier van yoga doen voor als je bijvoorbeeld een beperking of blessure hebt, al wat ouder bent en/of  bewegen lastig is (geworden), maar is ook fijn voor als je oefeningen wil leren kennen om op de stoel uit te voeren als je een zittend beroep hebt.  
De oefeningen worden rustig uitgelegd en voorgedaan, zodat het goed te volgen is. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.
 Half april gaat er een nieuwe lesgroep stoelyoga van start. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen! Dit is mogelijk op maandag 17 en maandag 24 april van 15.00-15.45 uur. Desgewenst kun je daarna instromen in een wekelijkse les op de maandagmiddag.
Locatie is De Kom op de Hamersveldseweg 51. De yogaruimte zit op de eerste etage en is middels een makkelijke trap te bereiken. Benodigdheden voor de les zijn makkelijk zittende kleding.


Wil je een gratis proefles mee komen doen? Meld je dan aan via de mail: anne-yoga@hotmail.com of door te bellen/appen naar: 06-23893109.
Heb je vragen over de stoelyoga? Neem ook dan gerust contact op.